image

Een jurkje van LaDress

Merken

Ik merk als imagostylist dat de Nederlandse vrouw een jurkje kopen lastig vindt. Mijn hulp wordt vaak ingeroepen als de gelegenheid jurkjes betreft. Sinds de komst van de website LaDress, alweer zes jaar geleden, is deze site voor mij een echte hulp om mijn klanten tevreden te stellen.

Bij LaDress draait alles om dat ene perfecte jurkje. Iedere vrouw moet minimaal één jurkje in de kast hebben hangen die naast de perfecte pasvorm naar elke gelegenheid kan worden gedragen.

Voor elke vrouw bestaat dit ultieme jurkje. Je moet alleen weten welke vorm jouw lichaam heeft en welk type jurkje daar het beste bij past. Hoewel ‘the little black dress’ natuurlijk niet in de kast mag ontbreken is het tijdens het online shoppen bij LaDress wel handig om te weten welke kleuren je staan want de jurkjes zijn er afgezien van de diverse modellen ook in vele kleuren. Het mooie van de jurkjes is bovendien het luxe materiaalgebruik en de voortreffelijke afwerking.

Nu je weet waar je het ultieme jurkje kunt kopen rest mij slechts nog een paar tips om tijdens het online winkelen op te letten. Het moeilijke bij het kopen van een jurkje is, dat het zowel om het boven – als onderlichaam goed aan moet sluiten. Bij veel mensen is er een natuurlijk verschil in het boven – en onderlichaam. De één heeft brede schouders en de ander heeft brede heupen. Het is daarom goed te weten waar je het accent wilt leggen en wat je liever een beetje wilt camoufleren.

De vrouw met de brede schouders moet voor een zo open mogelijke bovenkant kiezen waardoor het bovenlichaam wordt ‘gebroken’. De vrouw met de smalle schouders daarentegen moet juist met de breedte gaan werken door voor een boothals te kiezen . Het zandloperfiguur moet zeker het accent op de slanke taille leggen en kan de wikkeljurk niet laten hangen. En voor vrouwen met grote borsten, breek het bovenlichaam in tweeën door voor een V-hals te kiezen. Vrouwen met een klein buikje kunnen het beste voor een A-lijn kiezen waarmee dit buikje wordt gecamoufleerd.

Het zit hem dus niet in je maat maar wel degelijk in je figuur, welke vorm jurk bij je past!

En wil je het jurkje net ff anders stylen dit seizoen? Tip van de imagostylist: draag het over de broek zoals Marc Jacobs dit voor Louis Vuitton doet deze winter. Chic!!