image

Garderobeadvies

Combinaties

inputMet een garderobeadvies help ik je structuur te brengen in je, vaak overvolle, kledingkast. Het klinkt allemaal heel logisch slechts één kledingstuk op een hanger, nette stapels met shirtjes en wat niet meer past kan gewoon weg. Hoewel dit in de praktijk toch ingewikkelder blijkt dan hierboven beschreven, zijn andere aandachtspunten tijdens dit advies, het aanleggen van een basisgarderobe, het gebruik van kleur en accessoires en het leren combineren.

Het valt mij op dat er veel kleding in de kasten hangt waar in het kledingstuk zelf veel ‘gebeurt’. Denk hierbij aan shirtjes met een gehaakte halslijn, met pailletten/kraaltjes, een vlindermouw, roezels, gewerkte stoffen, opvallende prints etc. Deze kledingstukken zijn dan misschien wel de ‘eyecatcher’ van de look maar het maakt ze tegelijkertijd lastig om op meerdere manieren te combineren.

Ga eens na welke kledingstukken jij in je kast hebt hangen waar je niet van weet hoe je het moet combineren? Heb ik gelijk dat dit geen wit basis shirtje betreft, maar juist een kledingstuk waar iets van een detail in, op of aanzit?

Wil jij er niet altijd hetzelfde uitzien? Bedenk dan dat je beter kunt leren te combineren met basiskleding, kleur en opvallende accessoires. Het grote voordeel van accessoires is dat je deze bij veel meer outfits kunt gebruiken. Je kunt veel meer looks creëren met minder kleding zodat je meer geld aan goede basics kunt uitgeven. Deze gaan uiteindelijk langer mee en zo bouw je die perfecte basisgarderobe op.

Kun jij ook wel wat hulp gebruiken bij het ordenen van je garderobe, het aanleggen van een basisgarderobe of met het combineren van je kleding? Neem vrijblijvend contact met me op.