image

KISS AND TELL

Merken

Alleen de naam is al briljant van dit merk!! Marketingtechnisch perfect want de grote marketingman Kotler nam de uit het leger overgewaaide stelling KISS mee naar de marketing: Keep it Short & Simple. Ik wil het hier alleen niet over marketing hebben maar over het fantastische label KISS and TELL hebben. Een label waar ik als een blok voor ben gevallen en wat ik graag met jullie wil delen!

Om in deze tijd een nieuw merk in de markt te zetten dan moet je een verhaal te vertellen hebben. En dat heeft Bahareh Panjeh Shahi, het creatief & zakelijk brein achter dit label. Op haar reis door India kwam zij in contact met zijdewevers uit piepkleine dorpjes. Totaal verlaten van de moderne wereld en technieken verdienen zij hun geld al decennia lang met puur vakmanschap, met prachtige zijdes als resultaat. Met dit beeld en de wijze woorden van Gandhi op zak; ‘be the change you want to see in the world’, gooide zij in Nederland het roer om en KISS AND TELL was geboren.

Mijn eerste contact met het label was op de Modefabriek. In een overvolle ruimte was ik meteen gecharmeerd van het dessin van bovenstaand jurkje. Toen ik het jurkje naderde en ik de glans zag veranderen en uiteindelijk de stof voelde was ik verkocht. Echt kwaliteit! Wat me daarnaast zo fan maakt zijn de modellen. Op het eerste oog simpele modellen maar goed en divers te combineren en met een perfecte pasvorm. Het co-design is trouwens in handen van Mada van Gaans, ook niet de eerste de beste natuurlijk.

Dit is zo’n basisstuk uit je garderobe waar ik altijd over spreek. Koop een jurkje van goede kwaliteit, waarmee je eindeloos kunt blijven combineren, met jouw pasvorm in een kleur die jou laat stralen! En deze zijn ook nog eens zeer betaalbaar want het linker jurkje op de foto kost 220 euro en het jurkje rechts kost 150 euro.

KISS AND TELL geeft regelmatig salonverkopen op unieke locaties door het land, check ‘salons’ op de site voor de data en anders is het merk ook bij Centre Neuf in Amsterdam te vinden.

En dan is het nu aan jullie om het verhaal verder te vertellen…