image

Sneakers

Tips en Trends

Sneakers zijn nog steeds een hit, dit zijn de mooiste voor de lente en zomer van 2015!!

In bovenstaand beeld heb ik de Valentino Rockrunner Camouflage gebruikt. Een waanzinnig ontwerp met hierin de allernieuwste trends, oftewel een mooie mix van diverse kleuren en materialen, wat je deze zomer veel gaat zien. Prijs op aanvraag.

camouflage sneaker manwood

Mocht je zijn gevallen voor de camouflage trend van bovenstaande Valentino runner dan zullen deze sneakers van het Franse Phillipe Model je ook wel aanspreken. Wederom een mooie mix van kleur en materiaal en fantastisch om bij een simpele jeans te dragen. Prijs 299 euro.

 

nike sneaker dessinNaast een mix van kleur en materiaal zie je ook veel sneakers met een print zoals deze van Nike. Leuk om wat kleur en stijl mee aan een basic outfit te geven. Prijs 190 euro.

 

filling pieces wit

 

 

Ook de witte sneaker is nog steeds een hit. Lekker makkelijk om te combineren. Deze hoge sneakers zijn van het Amsterdamse label ‘Filling Pièces‘, een ‘street couture sneaker’. Dit is volgens de ontwerper een sneaker dat het gat opvult tussen ‘high end footwear’ en een paar ‘doodgewone’ Nikies. Sinds kort ook verkrijgbaar in de Bijenkorf. Prijs 210 euro.

 

pharrel sneaker

Als variatie op de iconische witte Stan Smith Adidasjes, de hit van vorig jaar, lanceert Adidas dit seizoen, in samenwerking met Pharrell Williams, deze waanzinnige SuperColor sneakers. In, jawel, 50 verschillende kleuren! Prijs 95 euro.

 

 

nike internationalist 90 euroDeze klassieke renschoen van Nike is in een nieuw jasje gestoken. Retro op zijn best! Ook verkrijgbaar in andere kleurcombinaties. Prijs 90 euro.

 

 

Ash sneakerDeze Roccia & Acid Yellow sneaker van Ash van snake print leer met waanzinnige zool inclusief de welbekende wedge van dit merk is afgewerkt met opvallend geel. Prijs 250 euro.

 

topshop sneaker

 

Topshop en Adidas zijn wederom een samenwerking aangegaan voor een exclusieve sportcollectie, waaronder deze fantastische zilveren Originals van Adidas, die zowel bij Topshop als Adidas in geselecteerde winkels en online bij beide merken verkrijgbaar zal zijn vanaf 30 april. Prijs nog niet bekend.

 

Wel geïnspireerd geraakt maar geen idee hoe je dit moet combineren? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor advies!