Persoonlijke stijl

Elegant Classic Style Stijlpaspoort.png
 

‘Get your classics together, and accessorize’

lis

 

Stijl. Je persoonlijke stijl. Wat wil jij uitstralen? En hoe wil je dat anderen je zien? Persoonlijk en zakelijk heb je een andere rol maar elke vrouw heeft een eigen voorkeursstijl. Dit kunnen bepaalde kleuren, vormen, stoffen, dessins of accessoires zijn, waar je onbewust naar grijpt in winkels. 

Regelmatig hoor ik van klanten: ‘ik zie het gewoon niet’, ‘geen idee hoe ik dit nu moet combineren’ of ‘het stond zo leuk op de paspop in de winkel’. Je eigen uitstraling bepalen kan lastig zijn omdat we hier vaak een blinde vlek voor hebben, kleding impulsief kopen en onbewust naar het oude, vertrouwde in winkels grijpen. Of juist met allerlei trends meedoen, waardoor er een ratjetoe aan stijlen in de kast hangt waar moeilijk mee valt te combineren.

Je ontwikkelt jezelf door de jaren heen als persoon en in je functie. Je bent moeder geworden of je hebt carrière gemaakt, of misschien wel allebei? Kortom, een stijl die je eens zo goed paste kan nu wel niet meer toereikend zijn. Hier bewust over nadenken en naar anderen kijken, om te zien wat nu aanspreekt kan heel verhelderend werken. 

Tip van Lis. Maak een moodboard in Pinterest met labels die je aanspreken, of met (bekende) vrouwen waar de stijl je van aanspreekt. Of, volg vrouwen waarmee jij jezelf kunt identificeren op Instagram.

En laat de blik van een expert over je garderobe gaan en bespreek, of laat zien waar je naar op zoek bent. Elke vrouw heeft in de basis één duidelijke voorkeursstijl, maar ook aspecten van andere stijlen die aanspreken. De toegevoegde waarde van mij, als professional is om dit te herkennen en met elkaar samen te voegen tot je eigen unieke stijl.

Wil jij ook met een professionele blik naar je persoonlijke stijl kijken? Schakel Lis in voor de mogelijkheden.

Lisette van der Valk