Garderobecheck

Stel je voor hoe heerlijk het zou zijn om je kledingkast open te doen en te weten dat je er geweldig uitziet in alles wat je hebt.

Professionele hulp van Lis kan je helpen anders naar je kleding en jezelf te kijken. Je garderobe doorlopen, niet of een kledingstuk mooi is, maar hoe een kledingstuk jou staat. Past het bij je figuur, doet de kleur wat voor je en past het bij je persoonlijke stijl? Dit wordt allemaal besproken en bekeken tijdens de garderobecheck. En wat niet goed is, gaat weg. 

Om je zeker te voelen en jezelf zakelijk in je kracht te zetten met kleding zijn de 3 pijlers, figuur, kleur en persoonlijke stijl, de richtlijnen om bij de keuze van je kleding vanuit te gaan. Wat in de desbetreffende blogs uitgebreid wordt beschreven. Klopt dit, dan straal je dit ook uit. 

Dus weg met een kast vol kleding en niets om aan te trekken, en op naar een capsule garderobe. Dit is een garderobe met dé essentiële kledingstukken & accessoires voor jou. Met kleding dat perfect past bij je persoonlijkheid, wat je zakelijk wil uitstralen, in de juiste fit en kleurtint én eindeloos met elkaar kunt combineren. 

Lis gelooft in de kracht van dé essentiële kledingstukken in een garderobe, die zij ‘klassiekers’ noemt. Dit is kleding in de perfecte vorm bij je figuur. Voor elk figuur, dus ook voor jou, is er de perfecte broek, blouse of jurk te vinden, die niet mag ontbreken in je garderobe. Dit heeft niets met ‘de perfecte maat’ te maken, maar alles met de vorm. En naast dé essentiële kledingstukken zijn accessoires een must. Deze maken je look persoonlijk en compleet.

Resultaat, een overzichtelijke en opgeruimde garderobe met alleen kleding waar jij er geweldig in uitziet. En er geen dag hetzelfde hoeft uit te zien omdat je weet hoe je de kleding & accessoires uit je garderobe met elkaar kunt combineren. 

Wil jij samen met Lis je eigen capsule garderobe samenstellen? Schakel Lis in voor een garderobecheck bij jou thuis.


‘Cut down your closet by 25% by asking yourself this one question: ‘If I where shopping right this second, would I buy this?’ If the answer is no, out it goes’


 
PERSONAL_SHOPPEN.jpg

Vele vrouwen gingen je al voor, dit is wat Lis voor jou kan betekenen:

• helpt keuzes maken, goede items blijven en wat niet goed is gaat weg,

• wat ontbreekt en aangevuld moet worden komt op de ‘shoplist’,

• een opgeruimde en overzichtelijke garderobe,

• een garderobe met kleding en accessoires die je geweldig staat en zelfvertrouwen geeft,

• een garderobe die past bij je persoonlijke stijl,

• een garderobe die past bij je persoonlijkheid en je zakelijk in je kracht zet, 

• één garderobe voor zakelijk en privé,

• inzicht in mixen & matchen van kleding en accessoires,

• een garderobe opbouwen, die je volledig draagt.