image

Garderobeadvies

Stel je voor hoe heerlijk het zou zijn om je kast open te doen en te weten dat je er geweldig uitziet in alles wat je hebt. 

De aanvankelijke investering van het garderobeadvies zal je later een klein fortuin helpen besparen, omdat je dan weet welke vormen en kleuren je geweldig staan en wat je persoonlijke stijl is. Geen miskopen meer.

Als je moet vragen: ‘Zie ik hier goed in uit?’ is het bijna zeker niet goed. Dus als het niet honderd procent is, moet je het niet kopen.

Professionele hulp kan je helpen anders naar kleding te kijken. Je leert verder te kijken, dus niet of een kledingstuk mooi is maar hoe een kledingstuk staat. Past het bij jouw figuur, doet de kleur wat voor je en past het bij je persoonlijke stijl?

Garderobe check:
-kleding niet 100% -> weg.
-kleding ouderwets -> weg.
-verkeerde pasvorm en/of kleur -> weg.
-te strak of te ruim -> naar de kleermaker.
-over -> een goede basisgarderobe.
-oneindig veel nieuwe combinaties met je eigen kleding.

Bonus:
-boodschappenlijst met kleding, accessoires etc. wat moet worden gekocht (of samen met mij gaat shoppen) om de gaten in je garderobe mee op te vullen.

Kortom ik organiseer, ruim op en breng overzicht in je garderobe en uiteindelijk heb jij een een kast vol kleding waarin je je lekker voelt en er op je best uitziet.

Geïnteresseerd of heb je een vraag?

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Garderobeadvies van Listen to Lis Styling & Image is er vanaf 3 uur.