image

Kleuradvies

kleuradvies Kleur heeft invloed op je gehele uitstraling. Ontdek in een persoonlijk kleuradvies in welke kleuren jij je goed voelt doordat ze iets extra’s voor je doen, je laten stralen. 

Ik wil je laten zien wat kleur met je doet. Met kleurtinten die bij je huid, haar en ogen passen zie je namelijk direct resultaat. Je huid oogt rustig en fris, vlekjes en rimpels vervagen en je ogen stralen. Kortom, kleur heeft invloed op je gehele uitstraling.

Het is dus belangrijk om te weten welke kleuren je laten stralen. Ik werk met de 4 seizoenstypes; lente, zomer, herfst en winter en de daarbij behorende specifieke kleurtinten.

Ik werk met kleurstrookjes om de kleur van je huid, haar en ogen te bepalen, waar met behulp van een computersysteem jouw kleurtype uit komt rollen. Waarom de kleuren uit dit kleurtype je het beste staan laat ik je vervolgens met kleurdoeken zelf zien.

Als we weten welk kleurtype je bent, geef ik je meteen inzicht in kleur- en combineer mogelijkheden. Het kleuradvies kost 80 euro.

Na afloop het kleurgedeelte van je persoonlijk stijlpaspoort mee naar huis.

Geïnteresseerd of heb je een vraag?

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.