Totaalpakket

Stel je voor hoe heerlijk het zou zijn om een overvolle kledingwinkel in te lopen en de kleding met gemak zelf te kunnen scannen op jouw persoonlijke stijl, pasvorm en kleur.

Begin met dit totaalpakket. En leer welke kleding het beste bij je figuur staat, welke kleuren je laten stralen en welke stijl bij je persoonlijkheid past.

Imago stylist en personal shopper AmsterdamWe beginnen met een intake en daarna vervolgen we de sessie met een kleuradvies. Aansluitend verplaatsen we ons richting garderobe om deze op kleur, vorm en persoonlijke stijl door te lopen.

Ondertussen leer ik je combineren en doen we overbodige of niet goed zittende kleding weg, zodat de kast overzichtelijk wordt en noteer ik welke kleding en/of accessoires ontbreken.

Vanaf nu nooit meer een miskoop en heb je de eerste stap gezet naar een garderobe die je in je kracht zet, je laat stralen en waar je eindeloos mee kunt blijven combineren.

Listen to Lis-totaalpakket (zowel zakelijk als particulier mogelijk)

    • Intake
    • Kleuradvies
    • Figuur/stijladvies
    • Garderobeadvies
    • Persoonlijk stijlpaspoort

Na afloop ontvang je een persoonlijk stijlpaspoort met daarin je figuurtype en beste kledingvormen, kleurtype met je beste kleuren en moodboard met je persoonlijke kledingstijl.

Geïnteresseerd in het Listen to Lis-totaalpakket?

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden

Listen to Lis-totaalpakket is 5 uur.