‘Your smile is your logo, your personality is your businesscard, how you leave others feeling after an experience with you becomes your trademark’

Joy Danzie

 
 
 
KLANTENOVERLIS2.png

Klanten over Lis

Er zijn van mij op de beurs in Parijs 2 tassen met kleding gestolen. Alles wat ik altijd draag als ik voor mijn werk op een beurs sta. Dit was de aanleiding om eindelijk een keer met een personal shopper te werken. Ik vind het lastig om er goed uit te zien, heb vaak iets aan waar ik me net niet helemaal lekker in voel. Ook wilde ik er wat professioneler uit gaan zien.

De eerste keer dat we afspraken was bij mij thuis en gingen we mijn kast door om te kijken wat goed staat en wat niet en vooral wat er ontbrak. Ook maakten we een stapel van items die vermaakt moesten worden. Ik kende Lis hiervoor niet maar het voelde totaal niet raar om dit te doen. Een paar weken later gingen we winkelen, ik moet zeggen ik heb nog nooit zo snel gewinkeld heb. Overal waar we kwamen had Lis al kleren apart gelegd die ook meteen goed pasten, echt zo fijn.

Het is inmiddels een paar weken geleden en ik ben super blij met de tas met kleding die ik heb laten aanpassen en alle kleren die we samen nieuw hebben gekocht. Ik heb nu items waar ik heel erg goed mee kan combineren, zo heb ik een zijden hemdje wat super goed onder van alles staat en draag ik weer rokjes die ik jaren niet meer had gedragen. En er is nog geen dag geweest waarin ik niet wist wat ik nu weer aan moest doen.

Klaartje - Ondernemer


Ik ben zo blij dat ik Lis heb ontmoet! Achteraf gezien had ik dat veel eerder moeten doen! Al langere tijd liep ik te worstelen met mijn kleding en uiterlijk. Afgelopen jaren heb ik een enorme persoonlijke groei doorgemaakt zowel privé als zakelijk. Hetgeen wat miste was een passende kledingstijl, waardoor ik me zekerder, krachtiger, meer volwassen en comfortabeler zou voelen. Lis heeft mij dat laatste stukje zelfvertrouwen gegeven, waardoor ik naar mijzelf durfde te gaan kijken. Ik heb mij letterlijk bloot gegeven. Voor de spiegel zag ik de letterlijke transformatie vorm krijgen. Bijzonder en confronterend tegelijk. Naast dat Lis een professional is in haar vakgebied is ze ook een enorm leuk mens. Vanaf het eerste moment voelde ik me op mijn gemak bij haar. Zowel bij mij thuis, tijdens het uitpluizen van mijn kledingkast, als tijdens het samen shoppen, hebben we een enorm leuke tijd gehad.

Marloes – Facility Manager D&B The Facility group


Een paar maanden terug heb ik mijn stylingsessie met Lis gedaan. Ik heb het altijd leuk gevonden om me leuk te kleden, maar ben vaak een beetje verdwaald geraakt in de verschillende stijlen die in de winkel te vinden zijn. Lis heeft geluisterd naar wat ik wil uitstralen en dankzij haar heb ik een duidelijker beeld gekregen van wat bij mij past. Kleuren vond ik altijd al interessant en ik heb vooral erg veel geleerd over de verschillende vormen van kleding en hoe die je kunnen helpen of tegenwerken. Sinds de sessie heeft mijn kledingkast een make-over gehad en de nieuwe kennis pas ik bij elke nieuwe aankoop toe. Voor mij zeker een van de beste investeringen van de afgelopen tijd.

Laura - Professioneel Danser


Lis merkt er niets van maar ik denk nog vaak aan haar als ik voor mijn kledingkast sta. Ik heb veel gehad aan haar stylingadvies. Ik heb geleerd veel meer naar mijn lichaam en de verhoudingen te kijken (dus het geheel), dan naar de modetrends op Pinterest en dan tot de conclusie komen dat die look mij totaal niet staat.

Ook trek ik op aanraden van Lis geen zwart meer aan naar belangrijke werkafspraken of een sollicitatie, dat maakt mij streng en afstandelijk. Op advies een meer toegankelijke outfit aangetrokken naar een zeer succesvolle sollicitatie bleek, want ik heb de baan en mijn huidige collega die in de sollicitatiecommissie zat, wist weken later nog precies wat ik aanhad. Zo blij!

Eline – Beleidsadviseur Raad van de Kinderbescherming


Nadat ik al maanden geen nieuwe kleren meer had gekocht en merkte dat ik op mijn werk de professionele representatie in mijn kleding miste ben ik via een vriendinnetje bij Lis terecht gekomen. En dat was vanaf de eerste keer een opluchting: heerlijk om het kleding kiezen grotendeels te kunnen uitbesteden aan iemand die er echt verstand van heeft en die qua kleuren, vormen en imago kan bedenken wat bij mij past. En dan is het als je een paar uurtjes de stad in gaat met Lis een verademing dat kleding opeens blijkt te passen en dat zowel vorm en kleur mooi staat. Bovendien daagt Lis je uit om af en toe iets nieuws of anders te proberen, terwijl ze aan de andere kant zorgdraagt dat je ook de basics op orde hebt. Wat het mij heeft opgeleverd? (1) Regelmatige complimenten op mijn werk over mijn outfits, (2) inzicht in welke vormen en kleuren mij staan, (3) kleren kopen is geen frustratie meer maar een verademing (en tijdsbesparing).

Hanneke – Senior Manager Consultancy Deloitte


Door mijn vak moet ik geregeld op het podium staan, en sinds Lis daar advies in geeft durf ik meer uitgesproken te zijn in mijn stijl en keuzes. Naast het vinden van de juiste outfits maakt ze ook een moodboard voor make up en haar. Toen ik met haar begon, heb ik kleur en vorm advies gehad en daar kwamen andere modellen en kleuren uit dan ik vaak droeg en ik ben blij hoe goed het nieuwe advies mij past. Mijn comfort zone is breder: ik draag tegenwoordig zelfs af en toe (vrouwelijke) hakken. Lis is zelf smaakvol en kan zich zeer goed in de ander verplaatsen: recent had ze een trui voor me uitgezocht die ik net daarvoor zelf had gekocht. Ook houdt ze rekening met mijn wens voor duurzame kleding. Hoe dan ook, ik vind het een feest dat Lis aan mijn zijde staat, het scheelt me tijd en miskopen en dat is veel waard. 

Iris – Producer & Partner Pupkin


Ik heb een hekel aan winkelen en zie als ik een winkel binnen stap door de bomen het bos niet meer en maak het liefst rechtsomkeer naar huis. Met als resultaat dat ik jaren dezelfde kleding draag terwijl het hoog tijd wordt voor iets nieuws. En toen was er Lis. Hoe heerlijk is het als iemand al dat voorwerk al voor je doet? Je alleen maar een paar winkels in hoeft te stappen, niet verder hoeft te komen dan de paskamer, betalen en je na een paar uurtjes helemaal klaar bent. Goede kwaliteit voor een passende prijs. En alles past bij elkaar. Een goede basis waar je jaren mee vooruit kunt, is nog duurzaam winkelen ook.  En daar ben ik erg blij mee.

Eveline – Profilerings-expert 


“Lis is an amazing personal stylist, she has style, is kind, beautiful and has such a perfect style herself, full of elegance and playfulness.I was part of a workshop where I’ve learned the colours that matches with my face, body and personality and also learned what kind of style of clothes fits better for my body shape. After that I’m always conscious of what I’m wearing. Lis can immediately grasp of what you need and I’m sure she can make you even more beautiful. Thanks Lis!”

Debora – Procurement Manager Cisco Systems


Shoppen met een personal shopper? Niks voor mij! Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Via een vriendin in contact gekomen met Lis en ik ga niet meer zonder haar op pad. Ik stuur een wish-list en kom thuis met alles wat daar op staat. En een advies hoe ik de gekochte items kan combineren met de eerder gekochte items. Inmiddels shop ik al 4 jaar met Lis en past alles wat ze weg laat hangen bij mij persoonlijk, bij mijn figuur en bij mijn wensen, zowel zakelijk als privé. Zelfs de maat is meteen goed. In aanvang dacht ik dat het een dure hobby zou zijn, maar niets is minder waar: geen miskopen meer, je kunt setjes combineren, mét de goede accessoires en tijd is ook geld… ik heb nu eenmaal geen tijd om zelf een dagje rond te kijken. En je komt altijd met een goed gevoel thuis: geen kledingstukken meer gepast waar je ongelukkig van wordt in de paskamerspiegel. Een dag shoppen met Lis is instant happiness!

Carine – Rechter


De workshop die ik heb gevolgd bij Lis was een echte eyeopener! Door samen te kijken naar de vorm van mijn lichaam en welk kleurtype ik ben, heeft Lis mij concreet advies kunnen geven wat voor kleding het beste past. Vandaag de dag ben ik nog steeds dankbaar voor alle tips en adviezen en heb ik inmiddels een kledingkast die ‘op mijn lijf geschreven is’.

Joyce – Crew Safety & Security Trainer KLM


De samenwerking in de ontwikkeling van de nieuwe Vakopleiding Personal shopper van NTI verliep ronduit perfect! Lis blinkt uit in het nakomen van haar afspraken en deadlines. Dat werkt ontzettend prettig, waardoor de vaart er lekker in bleef! Als prof op het gebied van personal shoppen had Lis de lead in de inhoudelijke content voor de opleiding. Echter staat zij open voor feedback en neemt zij meningen en visies van anderen serieus en mee in het proces. Door deze balans lagen we goed op één lijn qua inhoud, vormgeving en ideeën voor de opleiding.

Melanie – Bureauredacteur NTI


Lis is een pro! Ze voelt haarfijn aan welke stijl bij mij past. Hoe ze dat doet? Ze luistert en observeert. En het beeld wat ze daaruit krijgt, checkt ze bij mij. Ik heb van haar geleerd hoe ik bepaalde kleding kan dragen zodat ze mijn lichaam beter flatteren. Dingen die ik nu met gemak zelf doe. En doordat we eerst door mijn eigen kast zijn gegaan, heeft zij een paar parels voor mij gevonden die perfect bij de spullen passen die ik al had. Top investering dus om mijn kledingkast beter te nutten.

Ruth – Senior Manager PwC Nederland


Ik heb een aantal creatieve workshops met Lis gedaan. De laatste was echt een topper. Onder haar begeleiding hebben wij met een groep collega’s verkleedpakken gemaakt in het thema ‘space’. Lis is ontzettend prettig, positief en inspirerend om mee te werken. Van beginfase, waarin ik mijn idee omschreef, tot en met de workshop zelf. Lis heeft het echt naar een hoger niveau getild door haar creatieve inbreng, voorbereiding in materialen en het van tevoren uitdenken hoe we de hele groep erin zouden betrekken. Ook tijdens de workshop kon ze iedereen door enthousiast mee te denken echt verder helpen. De visagisten die zij ingeschakeld had, waren de kers op de taart voor onze outfits. En niet onbelangrijk, ze is punctueel en komt haar afspraken na.

Inge – Catergory Director Bugaboo


Lis heeft mij twee keer geholpen met stylingadvies. De eerste keer is ze bij mij thuis geweest en zijn we door mijn kledingkast gegaan. Het was ontzettend leerzaam om te horen waarom bepaalde kleding mij wel of juist niet staat. Het is werkelijk een vak apart en Lis verstaat haar vak. Daarna zijn we een keer de stad in gegaan om een paar mooie broeken voor mij uit te kiezen. Lis had al broeken laten weghangen en in een mum van tijd had ik een aantal super goede aankopen waar ik nu veel plezier van heb. Wat ik heel fijn vind aan Lis is dat zij stylingadvies geeft dat niet alleen past bij je lijf, maar ook bij je persoonlijkheid. Daarnaast is het ook gewoon erg gezellig met Lis.

Kim – Trainer & Spreker The Young Workforce


Ik heb Lis ingeschakeld omdat mijn kasten uitpuilden met kleding die ik niet leuk genoeg vond omdat het dik maakte of niet te combineren was. Ik vond het enorm spannend en interessant om te horen hoe een styliste tegen mijn huidige kleding aankeek. Dat was wel even slikken…. er was weinig in mijn kast te vinden wat mijn figuur goed tot zijn recht liet komen. Na een paar setjes passen, zag ik wat Lis bedoelde, en ik kon dan ook bijna niet wachten tot de personal shopping dag! Lis had al kleding weg laten hangen, alles binnen mijn eigen kledingstijl maar paste beter bij mijn figuur door andere vormen en stoffen. En wat ik het leukste vond, was dat er in zowel dure als goedkopere kledingwinkels kleding was uitgezocht wat onderling goed combineerde!

Marcella – Administrateur MDetachering


Ik ben een paar keer met Lis wezen shoppen. De eerste keer kregen wij het via het werk aangeboden en door deze super leuke ervaring heb ik het later nog eens overgedaan. Bij elke winkel had ze al iets achtergangen, hierdoor was het zeer efficiënt. Iedere keer was het weer een leuke verassing wat het was en meestal een schot in de roos! Die keren dat ik nog ff snel zelf wat uit het rek pakte had zij dan ‘toch gelijk’ waarom zij het kledingstuk niet zou kiezen. En na het passen moest ik het dan ook wel toegeven. Kortom, ze ziet echt wat jou staat. Aan de hand van je lichaamsvormen. Ideaal om zo te shoppen. Daarnaast is Lis ook nog eens erg aardig en is winkelen met haar erg gezellig.

Annegien – Bureaumanager bij ZIJ werving & selectie


Na de zwangerschap van mijn tweede kind was ik toe aan nieuwe kleren. Met twee kinderen is tijd kostbaar en als je dan ook nog niet zo van shoppen houdt dan wordt dat een echte opgave. Maar gelukkig was daar Lis! In 2,5 uur alle kleding aangeschaft, waar ik om vroeg en waar ik mijzelf lekker in voel en waar ik zowel zakelijk als privé goed mee voor de dag kan komen. Helemaal blij als ik ‘s ochtends voor mijn kledingkast sta en alles ook nog eens met elkaar kan combineren. Zo is shoppen wel leuk en ook echt even tijd voor mijzelf gehad.

Carlijn – Arts


Shoppen met Lis is een geweldige ervaring. Overal waar je komt hangt de voor jou geselecteerde kleding al apart. Je hoeft het alleen maar te passen. Aangezien Lis ooit met een garderobeadvies bij mij is begonnen weet zij wat er al in mijn kast hangt en kiest zij items uit die je kunt combineren met kleding die je al hebt. Zeer efficiënt en het bespaart je zeeën van tijd. Je bent in no-time met tassen vol geslaagde aankopen alweer op weg naar huis. Wat ik zelf heel leerzaam vond was het combineeradvies achteraf. Dan laat ze zien op welke manieren je de nieuwe kleding met de kleding die je al hebt kunt combineren. Dit samen met alle tips zorgt ervoor dat ik tegenwoordig veel varieer en veel complimenten over mijn kleding krijg. En je voelt je direct op je gemak bij Lis, ze veroordeelt je stijl niet maar ze adviseert en dat is heel fijn!

Nathalie – Advocaat


Ik hikte al maanden aan tegen het kopen van een gala-outfit voor een bruiloft. Tot ik via via bij Lis terecht kwam. Heel vakkundig ging ze te werk en al snel stuurde ze me een aantal originele ideeën toe, waar ik zelf nooit opgekomen zou zijn. Toen we daadwerkelijk gingen shoppen hing alles in verschillende winkels klaar en hoefden we alleen nog de combinatie te maken, waar ik me écht lekker in voelde. De outfit heeft meerdere mogelijkheden en zat prima binnen het budget. Kortom, ik vond het een uitkomst om te shoppen met Lis.

Maaike


Van mijn lieve man kreeg ik de hulp van Lis kado. Wat een origineel idee! Al jaren kies ik voor comfort en drie kinderen heeft mijn figuur geen goed gedaan. Lis kwam langs voor een kleur-, figuur- en garderobeadvies. Al jaren consequent verkeerde kant op gedacht wat mijn idee van leuke kleding was. Wel leuk maar niet leuk bij mijn figuur. We keken naar mijn wensen en snel kwam Lis met een mooie lijst om te shoppen. Met Lis geshopt en alles wat ze had bedacht was leuk, stond goed en voldeed aan mijn wensen. Later nog thuis een uur gekeken hoe alles goed gecombineerd kon worden en foto’s gemaakt om het te onthouden. Dit was gewoon een belevenis, een mooie ervaring. Ook zelf winkelen gaat nu makkelijker, ik weet waar ik op moet letten waardoor er voor mij meer overzicht is. Ik kan niet wachten tot het voorjaar want dan duik ik met Lis de wereld van zomerkleding in!

Mirjam – EVV psychogeriatrische afdeling


Shoppen met Lis is leuk en zeker de moeite waard. We begonnen met een kleuradvies waarbij ik kon zien welke kleuren het beste bij me passen. Deze tips hebben we direct gebruikt tijdens het shoppen, wat overigens top was voorbereid door Lis. Lis heeft me in de skinny broeken gekregen (die ik nooit droeg maar als gegoten bleken te zitten). Ook met de tips over accessoires en het combineren van kledingstukken ben ik goed geholpen. Aan de complimenten te merken die ik van vrienden en familie ontving was ik niet de enige die blij was!

Marloes – Process Engineer AkzoNobel


Enige tijd geleden kwam een vriendinnetje terug van een shopsessie met Lis… helemaal blij en met een hoop leuke kleding die helemaal bij haar wensen pasten. Omdat ik enthousiast was geworden kreeg ik een shopsessie voor mijn verjaardag cadeau. Mijn stijl is eigenlijk vast komen te zitten in skinny broek, shirtje, ballerina’s, niet erg spannend. Lis heeft me in een paar uur shoppen veel leuke combi’s laten zien die het allemaal een stuk spontaner en gekleder maken… en heel knap… wel binnen de stijl die ik leuk vind. Met een aantal mooie basics, toffe schoenen en zelfs een rokje (ik draag nooit rokjes) kan ik helemaal losgaan met combineren met mijn huidige kleding. Ik heb hele goeie tips gekregen en tevens een super gezellige shoptrip gehad. Ook niet verkeerd… het is echt heerlijk om te shoppen als alles al voor je klaarhangt! Een aanrader.

Petra – Product Manager Startpagina.nl


Nadat ik voor het eerst met Lis was gaan shoppen vlogen de complimenten over mijn outfits mij om m’n oren! Enthousiast vertelde ik dan over Lis, haar passende adviezen en de fijne shopuren die daarmee gepaard gaan. Na het vertellen van deze verhalen waren de meeste zo enthousiast dat ook zij een afspraak met Lis maakten. Stuk voor stuk kwamen zij ook met én perfect passende nieuwe aankopen thuis én met dezelfde lovende verhalen over Lis. Knap werk!

Laurien – Architect BNLA


Lis geeft een zorgvuldig advies over kleur en stijl. Ze kijkt met aandacht naar de persoon, leeft zich in en komt met verrassende adviezen. Ik vond het samen door mijn kledingkast gaan erg leuk. Vooral het maken van foto’s wat wel en wat vooral echt niet kan was verhelderend. Mooi is dat Lis zo respectvol adviseert, zonder dat je je negatief beoordeeld voelt over je te dikke buik, te korte benen of wat dan ook. Ze weet je letterlijk en figuurlijk met goed kledingadvies een aantrekkelijke vrouw te laten voelen.

Cécile – Schlangen Organisatieadvies & Coaching


Sinds ik van Lis kleding- en stijladvies heb gekregen en ik met haar ben gaan winkelen, krijg ik het ene na het andere compliment over hoe ik eruit zie. Wat een verschil! Ik lijd zonder enige twijfel aan shoplexie. Zodra ik een winkel binnen kom zie ik door de bomen het bos niet meer en wil ik maar een ding: wegwezen. Resultaat was dat ik al sinds jaar en dag dezelfde soort kleding droeg. Winkelen met Lis was heerlijk: ze had alles apart laten hangen, de kleuren, de modellen, alles klopte. Daarnaast had ze mijn budget goed in de gaten gehouden. Er was geen nare verrassing achteraf, we wisten precies wat we uitgaven. Later liet ze me zien hoe ik mijn nieuwe kleding kan combineren met mijn ‘oude’ kleding. Met 5-6 verschillende items heb je een scala aan mogelijke outfits. Er is echt een wereld voor me open gegaan. Lis is oprecht geïnteresseerd en dat zorgt ervoor dat haar advies prettig en positief aanvoelt. Ze is in staat geweest goed aan te sluiten bij wat bij mij past. Ik heb geen moment het gevoel gehad dat ik iets aan moest wat ik niet wilde. Dankzij Lis geniet ik weer van wat ik aan heb en hopelijk zie ik nu ook zelf door de bomen het bos.

Bregje – Business Coach The Coaching Room


Via via had ik regelmatig contact met Lis. Ik kwam er al snel achter dat zij veel kennis heeft van kleding. Vol passie en plezier vertelde zij wat de juiste kleding met je persoonlijkheid kan doen. Een afspraak met Lis was dan ook snel gemaakt. Tijdens het doornemen van mijn garderobe werd duidelijk welke basiskleding ontbrak en wat we moesten gaan shoppen. En winkelen met Lis is een feest, omdat zij weet waar je moet zijn! Van tevoren had Lis de nodige winkels uitgezocht en hebben we in korte tijd efficiënt de juiste kledingstukken en accessoires aangeschaft. Kortom: advies van Lis geeft kleur aan je outfit.

Trees – Directie Secretaresse 


Veel heb ik niet met mode en met uren shoppen al helemaal niet. Dus koop ik eigenlijk steeds meer van hetzelfde: broek, t-shirt, vest. Nu ik ouder word blijk ik het belangrijker te gaan vinden dat ik er goed gekleed uitzie. De angst dat een personal shopper mij een totaal andere outfit zou ‘aansmeren’ waar ik me erg ongelukkig in zou voelen, is ongegrond gebleken. Ze heeft goed naar mijn kledingkast gekeken, goed naar mij geluisterd en mij geleerd te combineren en met laagjes te werken. Zelfs mijn bestaande vestjes zien er opeens veel leuker uit als ik ze net iets anders combineer. Nu weet ik wat bij mijn figuur past, wat ik beter niet kan dragen en welke kleuren mij ‘doen stralen’. We zijn ook gaan shoppen: wat een verademing! Lis wist precies waar we voor welk kledingstuk moesten zijn. In een paar uur had ik de aanvullingen op mijn garderobe en kan ik de zomer goed gekleed in, zonder dat ik kapitalen heb uitgegeven aan kleding en aan Lis! En het was nog gezellig ook.

Arda – Fysiotherapeut


Tijdens de voorbereidingen van de opening van onze nieuwe galerie kwam bij mij de vraag naar boven: Wat zal ik aantrekken?? Deze vraag leidt altijd tot een enigszins wanhopig gevoel wetend dat ik niet het makkelijkste figuur heb: klein en mollig op sommige plaatsen… En iedereen kijkt naar je, bekenden en onbekenden, want je moet toch een speech houden… Na een tijd voor mijn kledingkast te hebben gestaan kwam ik tot de conclusie dat ik niets had om aan te trekken (ja, echt waar). Dus dan toch maar de stad in. Maar ook daar was niks te vinden waar ik me én prettig in zou voelen én wat toch feestelijk was. Inmiddels werd mijn wanhoop alleen maar groter. Gelukkig stuitte ik toen op “listentolis”!! Snel (en hoopvol) een afspraak gemaakt. Helaas had ik geen tijd meer om samen met Lis te gaan shoppen dus kwam ze bij mij thuis voor stylingadvies over figuur en kleur. En zijn we daarna mijn garderobe doorgegaan op  stijl. En een paar dagen later kreeg ik de mail van Lis met daarin een aantal jurkjes die bij mijn figuur zouden passen, met de winkels en de prijzen erbij. Ik ben snel op de fiets gesprongen en naar de winkel gegaan waar het jurkje was wat mij het leukst leek en ja hoor, in één woord geweldig! Ik zag er niet alleen geweldig uit, maar ik voelde me ook erg prettig in deze kleren! Dus, Lis: Bedankt!!!!

Greet – Beeldend kunstenaar