‘in de paskamer zie ik de houding veranderen. prachtig om vrouwen in hun kracht te mogen zetten met kleding’

 
 
 
OVER_LIS.png

Over Lis

Je hoeft geen modellenmaten te hebben om er goed uit te zien. Elke vrouw kan er goed uitzien. En of je hier nu graag aandacht aan besteed of niet. Er goed uitzien, willen we allemaal! Lis doet niets liever dan vrouwen dit zelf te laten zien en voelen.

Als klein meisje was verkleden al bezigheid nummer 1 van Lis. Zij kon helemaal opgaan in haar verkleedpartijtjes en dagelijks genieten van de ‘custom-made’ creaties van haar oma. En waarschijnlijk is hier haar liefde voor kleding, en het gevoel dat kleding je geeft al ontstaan. 

Hoewel kleding altijd een rode draad in het leven van Lis heeft gespeeld, is zij pas later aan de modevakschool begonnen. Omdat Lis ‘het vak’ wilde leren, en haar gevoel voor styling wilde onderbouwen met kennis om een expert te worden. Ondertussen is Lis alweer 7 jaar succesvol als zelfstandig stylist en personal shopper werkzaam. En heeft zij, in opdracht van het NTI, de vakopleiding Personal Shopper ontwikkeld.

Een vrouw die Lis bewondert om haar stijl is Victoria Beckham. Over: ‘je ontwikkelt jezelf door de jaren heen als persoon’ gesproken. Van Spice Girl naar Designer. Haar label Victoria Beckham, met modieuze versies van klassiekers, is een prachtige afspiegeling van hoe je als vrouw je eigentijds en krachtig kunt kleden. Een bron van inspiratie voor Lis.