Personal shoppen

Hoe lekker zou het zijn om met je eigen personal shopper te gaan winkelen? Dus niet zelf door de rekken, én gegarandeerd binnen een paar uur tijd alle kleding en accessoires van je ‘shoplist’. Wat je geweldig staat, vertrouwen geeft, dit ook uitstraalt én allemaal met elkaar gecombineerd kan worden. Dus meer variatie in looks met de aankopen.

Lis is van de details. Dit zie je ook terug in haar eigen kleding. Deze liefde en aandacht wat zij in haar eigen outfits stopt, steekt zij ook in het vinden van de juiste kleding & accessoires voor jou. Haar aanpak is persoonlijk. Lis wil weten wie jij bent en wat je wil uitstralen, zowel zakelijk als privé. Een eerste keer personal shoppen begint daarom altijd in je eigen garderobe. 

Tijdens de intake met garderobecheck wordt naast het bespreken óók meteen zichtbaar welke kleding je goed staat en (nog) past bij wat jij wil uitstralen. En wat ontbreekt komt op de ‘wishlist’ voor het personal shoppen. Het is een kracht van Lis om de kleding uit je garderobe met de nieuwe aankopen te gaan mixen & matchen, om verrassende combinaties te maken en bewust een garderobe op te bouwen. 

Lis gaat met de ‘wishlist’ voor je shoppen en reserveert de kleding alvast in de winkels. Dus niet meer zelf door de rekken maar op een afgesproken moment samen met Lis deze kleding passen en kopen. Kortom, heel efficiënt in een paar uur tijd gegarandeerd alle kleding en accessoires van je ‘wishlist’. Én met je eigen garderobe gecombineerd kan worden. Plus je eigen Listen to Lis shopper cadeau.

Een voordeel van shoppen met Lis is dat je in 1x voor een nieuw seizoen de kleding koopt, waarbij Lis rekening houdt dat alles met elkaar gedragen en gecombineerd kan worden. Resultaat, meer variatie in looks met de aankopen.

Wil jij dit? Gun jezelf een specialist aan je zijde en schakel Personal Shopper Lis in.


‘BUY WHAT YOU DON’T HAVE YET, OR WHAT YOU REALLY WANT, WHICH CAN BE MIXED WITH WHAT YOU ALREADY OWN. BUY ONLY BECAUSE SOMETHING EXCITES YOU, NOT JUST FOR THE SIMPLE ACT OF SHOPPING’

KARL LAGERFELD


 
SHOPPER.png

Vele vrouwen gingen je al voor, dit is wat Lis voor jou kan betekenen:

• in een paar uur tijd gegarandeerd alle kleding en accessoires van je ‘wishlist’,

• een persoonlijke kledingstijl, die zelfvertrouwen geeft,

• een zakelijke kledingstijl, die bij je persoonlijkheid past én je zakelijk in je kracht zet,

• bewust winkelen en investeren in kwaliteit,

• combineren van eigen garderobe met nieuwe aankopen,

• een garderobe opbouwen, die je volledig draagt,

• comfortzone verruimen,

• tijd over voor andere dingen én er goed uitzien.