Referenties

Nieuw
Ik ben zo blij dat ik Lisette heb ontmoet! Achteraf gezien had ik dat veel eerder moeten doen! Al langere tijd liep ik te worstelen met mijn kleding en uiterlijk. Afgelopen jaren heb ik een enorme persoonlijke groei doorgemaakt zowel privé als zakelijk. Hetgeen wat miste was een passende kledingstijl, waardoor ik me zekerder, krachtiger, meer volwassen en comfortabeler zou voelen. Lisette heeft mij dat laatste stukje zelfvertrouwen gegeven, waardoor ik naar mijzelf durfde te gaan kijken. Ik heb mij letterlijk bloot gegeven. Voor de spiegel zag ik de letterlijke transformatie vorm krijgen. Bijzonder en confronterend tegelijk. Naast dat Lisette een professional is in haar vakgebied is ze ook een enorm leuk mens. Vanaf het eerste moment voelde ik me op mijn gemak bij haar. Zowel bij mij thuis, tijdens het uitpluizen van mijn kledingkast, als tijdens het samen shoppen, hebben we een enorm leuke tijd gehad.

Marloes van Eijk-van Wijk – 38 jaar – facility manager

Nieuw
Shoppen met een personal shopper? Niks voor mij! Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Via een vriendin in contact gekomen met Lis en ik ga niet meer zonder haar op pad. Ik stuur een wish-list en kom thuis met alles wat daar op staat. En een advies hoe ik de gekochte items kan combineren met de eerder gekochte items. Inmiddels shop ik al 4 jaar met Lis en past alles wat ze weg laat hangen bij mij persoonlijk, bij mijn figuur en bij mijn wensen, zowel zakelijk als privé. Zelfs de maat is meteen goed. In aanvang dacht ik dat het een dure hobby zou zijn, maar niets is minder waar: geen miskopen meer, je kunt setjes combineren, mét de goede accessoires en tijd is ook geld… ik heb nu eenmaal geen tijd om zelf een dagje rond te kijken. En je komt altijd met een goed gevoel thuis: geen kledingstukken meer gepast waar je ongelukkig van wordt in de paskamerspiegel. Een dag shoppen met Lis is instant happiness!

Carine M.  – 38 jaar – rechter

Nieuw
Lis is een pro! Ze voelt haarfijn aan welke stijl bij mij past. Hoe ze dat doet? Ze luistert en observeert. En het beeld wat ze daaruit krijgt, checkt ze bij mij. Ik heb van haar geleerd hoe ik bepaalde kleding kan dragen zodat ze mijn lichaam beter flatteren. Dingen die ik nu met gemak zelf doe. En doordat we eerst door mijn eigen kast zijn gegaan, heeft zij een paar parels voor mij gevonden die perfect bij de spullen passen die ik al had. Top investering dus om mijn kledingkast beter te nutten.

Ruth Pannekoek  – 37 jaar – senior manager PwC Nederland

Nieuw
Ik heb een aantal creatieve workshops met Lisette gedaan. De laatste was echt een topper. Onder haar begeleiding hebben wij met een groep collega’s verkleedpakken gemaakt in het thema ‘space’. Lisette is ontzettend prettig, positief en inspirerend om mee te werken. Van beginfase, waarin ik mijn idee omschreef, tot en met de workshop zelf. Lisette heeft het echt naar een hoger niveau getild door haar creatieve inbreng, voorbereiding in materialen en het vantevoren uitdenken hoe we de hele groep erin zouden betrekken. Ook tijdens de workshop kon ze iedereen door enthousiast mee te denken echt verder helpen. De visagisten die zij ingeschakeld had, waren de kers op de taart voor onze outfits. En niet onbelangrijk, ze is punctueel en komt haar afspraken na.

Inge Janssen-Corten – 35 jaar – category director Bugaboo

Nieuw
Lisette heeft mij twee keer geholpen met styling advies. De eerste keer is ze bij mij thuis geweest en zijn we door mijn kledingskast gegaan. Het was ontzettend leerzaam om te horen waarom bepaalde kleding mij wel of juist niet staat. Het is werkelijk een vak apart en Lisette verstaat haar vak. Daarna zijn we een keer de stad in gegaan om een paar mooie broeken voor mij uit te kiezen. Lisette had al broeken laten weghangen en in een mum van tijd had ik een aantal super goede aankopen waar ik nu veel plezier van heb. Wat ik heel fijn vind aan Lisette is dat zij styling advies geeft dat niet alleen past bij je lijf, maar ook bij je persoonlijkheid. Daarnaast is het ook gewoon erg gezellig met Lisette.

Kim Jansen – 36 jaar – trainer The Young Workforce

Nieuw
De samenwerking in de ontwikkeling van de nieuwe Vakopleiding Personal shopper van NTI verliep ronduit perfect! Lis blinkt uit in het nakomen van haar afspraken en deadlines. Dat werkt ontzettend prettig, waardoor de vaart er lekker in bleef! Als prof op het gebied van personal shoppen had Lisette de lead in de inhoudelijke content voor de opleiding. Echter staat zij open voor feedback en neemt zij meningen en visies van anderen serieus en mee in het proces. Door deze balans lagen we goed op één lijn qua inhoud, vormgeving en ideeën voor de opleiding.

Melanie van Oosten – 29 jaar – bureauredacteur NTI

Nieuw
Ik heb Lisette ingeschakeld omdat mijn kasten uitpuilden met kleding die ik niet leuk genoeg vond omdat het dik maakte of niet te combineren was. Ik vond het enorm spannend en interessant om te horen hoe een styliste tegen mijn huidige kleding aankeek. Dat was wel even slikken…. er was weinig in mijn kast te vinden wat mijn figuur goed tot zijn recht liet komen. Na een paar setjes passen, zag ik wat Lisette bedoelde, en ik kon dan ook bijna niet wachten tot de personal shopping dag! Lisette had kleding weg laten hangen, alles binnen mijn eigen kledingstijl maar paste beter bij mijn figuur door andere vormen en stoffen. En wat ik het leukste vond, was dat er in zowel dure als goedkopere kledingwinkels kleding was uitgezocht wat onderling goed combineerde!

Marcella Arendsen – Administrateur M Detachering

Nieuw
Ik hikte al maanden aan tegen het kopen van een gala-outfit voor een bruiloft. Tot ik via via bij Lisette terecht kwam. Heel vakkundig ging ze te werk en al snel stuurde ze me een aantal originele ideeën toe, waar ik zelf nooit opgekomen zou zijn. Toen we daadwerkelijk gingen shoppen hing alles in verschillende winkels klaar en hoefden we alleen nog de combinatie te maken, waar ik me écht lekker in voelde. De outfit heeft meerdere mogelijkheden en zat prima binnen het budget. Kortom, ik vond het een uitkomst om te shoppen met Lisette.

Maaike – 40 jaar

Nieuw
Na de zwangerschap van mijn tweede kind was ik toe aan nieuwe kleren. Met twee kinderen is tijd kostbaar en als je dan ook nog niet zo van shoppen houdt dan wordt dat een echte opgave. Maar gelukkig was daar Lis! In 2,5 uur alle kleding aangeschaft, waar ik om vroeg en waar ik mijzelf lekker in voel en waar ik zowel zakelijk als privé goed mee voor de dag kan komen. Helemaal blij als ik ‘s ochtends voor mijn kledingkast sta en alles ook nog eens met elkaar kan combineren. Zo is shoppen wel leuk en ook echt even tijd voor mijzelf gehad.

C. Sturm – 35 jaar – arts

Nieuw
Het laatste puzzelstukje van mijn merk identiteit heb ik met hulp van Lisette op een zeer effectieve en efficiënte manier ingevuld. Door haar professionele manier van werken en kennis van zaken heeft zij mij in zeer korte tijd aan een garderobe geholpen, waarmee ik elke dag bij mijn opdrachtgevers mijn merk optimaal weet uit te stralen. De gehele boodschap: inhoud, website en presentatie is nu perfect op elkaar afgestemd!!

Emilio Bamio Ares – 39 jaar – eigenaar EBA Insurance Services

Nieuw
Shoppen is niet mijn favoriete bezigheid. En als ik al ga dan kom ik thuis met dingen die ik toch nooit meer draag, daarom was het zo prettig om met Lis te gaan winkelen. Na het beantwoorden van een aantal vragen over wat ik mooi en leuk vond, heeft ze voor mij een aantal leuke sets kleding uitgezocht waardoor ik het winkelen en passen zelfs leuk vond. Eindresultaat: een nieuwe garderobe die ik graag draag! Ik zou vaker moeten gaan winkelen, maar ik sluit niet uit dat dit weer ‘onder begeleiding’ is.

Frederik vd V. – 30 jaar – Online Marketeer

Nieuw
Super om een kleur- en stijladvies te winnen als paraveterinair van het jaar! Het was een leuke en gezellige middag, Lis neemt uitgebreid de tijd om je te laten zien wat bij je past. Zelf zie ik soms door de bomen het bos niet meer als ik kleding ga shoppen, teveel keus. Met alle adviezen en tips van Lis wordt het een stuk overzichtelijker wat mij wel en niet staat en kan ik zo veel gerichter kleding gaan kopen. Hartstikke bedankt Lis!

Karla Kamphuis – 37 jaar – Dierenartsassistent Paraveterinair

Nieuw
Shoppen met Lis is een geweldige ervaring. Overal waar je komt hangt de voor jou geselecteerde kleding al apart. Je hoeft het alleen maar te passen. Aangezien Lis ooit met een garderobeadvies bij mij is begonnen weet zij wat er al in mijn kast hangt en kiest zij items uit die je kunt combineren met kleding die je al hebt. Zeer efficiënt en het bespaart je zeeën van tijd. Je bent in no-time met tassen vol geslaagde aankopen alweer op weg naar huis. Wat ik zelf heel leerzaam vond was het combineeradvies achteraf. Dan laat ze zien op welke manieren je de nieuwe kleding met de kleding die je al hebt kunt combineren. Dit samen met alle tips zorgt ervoor dat ik tegenwoordig veel varieer en veel complimenten over mijn kleding krijg. En je voelt je direct op je gemak bij Lis, ze veroordeelt je stijl niet maar ze adviseert en dat is heel fijn!

Nathalie W. – 35 jaar – Advocaat

Nieuw
Lis heeft met haar enthousiasme en kennis een workshop verzorgd waarin het nuttige en het aangename perfect gecombineerd was. Het was namelijk een erg leuke middag die heeft geleid tot een zeer gericht advies over onze bedrijfskleding en persoonlijke tips voor alle aanwezigen.

Bas Emmerik – 41 jaar – Commercieel Manager Cursuscentrum Dierverzorging

Nieuw
Van mijn lieve man kreeg ik de hulp van Lisette kado. Wat een origineel idee! Al jaren kies ik voor comfort en drie kinderen heeft mijn figuur geen goed gedaan. Lisette kwam langs voor een kleur-, figuur- en garderobe advies. Al jaren consequent verkeerde kant op gedacht wat mijn idee van leuke kleding was. Wel leuk maar niet leuk bij mijn figuur. We keken naar mijn wensen en snel kwam Lisette met een mooie lijst om te shoppen. Met Lisette geshopt en alles wat ze had bedacht was leuk, stond goed en voldeed aan mijn wensen. Later nog thuis een uur gekeken hoe alles goed gecombineerd kon worden en foto’s gemaakt om het te onthouden. Dit was gewoon een belevenis, een mooie ervaring. Ook zelf winkelen gaat nu makkelijker, ik weet waar ik op moet letten waardoor er voor mij meer overzicht is. Ik kan niet wachten tot het voorjaar want dan duik ik met Lisette de wereld van zomerkleding in!

Mirjam Bamio Ares – 37 jaar – EVV psychogeriatrische afdeling

Nieuw
Ik beleef zelf geen plezier in kleren kopen (zoals zoveel mannen), maar ik probeer er wel een beetje leuk uit te zien. Vandaar dat ik laatst een keer met Lis ben gaan shoppen. En ik ga dit zeker nog vaker doen want zij liet me kleren zien die ik zelf nooit van het rek zou pakken en daarnaast liet ze ook meteen zien hoe ik dit kon combineren. Top!

Frans van Hoogstraten – 31 jaar – Ingenieur

Nieuw
Shoppen met Lis is leuk en zeker de moeite waard. We begonnen met een kleuradvies waarbij ik kon zien welke kleuren het beste bij me passen. Deze tips hebben we direct gebruikt tijdens het shoppen, wat overigens top was voorbereid door Lis. Lis heeft me in de skinny broeken gekregen (die ik nooit droeg maar als gegoten bleken te zitten). Ook met de tips over accessoires en het combineren van kledingstukken ben ik goed geholpen. Aan de complimenten te merken die ik van vrienden en familie ontving was ik niet de enige die blij was!

Marloes te Grotenhuis – 29 jaar – Process Engineer

Nieuw
Een kast vol kleding en niets om aan te trekken. Is dat een vrouwending? Nee hoor, mannen hebben dat net zo goed, althans ik in ieder geval. Lis laat in no-time zien wat er allemaal uit mijn kast met elkaar te combineren valt en opeens heb ik heel veel om aan te trekken. Toch komt het moment dat ik aan iets nieuws toe ben en gaan we samen shoppen. Lis kent mijn garderobe en mijn kleuren (na kleuradvies) dus shopt de kleding alvast voor. Daarna gaan we dit samen doorpassen en mijn creditcard maakt overuren want alles staat goed. Het is vaak net ff anders dan wat ik zelf zou uitkiezen maar wel mijn stijl. Inmiddels zijn we al twee keer op pad geweest en ik merk dat ik steeds vaker gecomplimenteerd wordt om mijn kleding.

Rolf Meurkens – 43 jaar – Ondernemer

Nieuw
Enige tijd geleden kwam een vriendinnetje terug van een shopsessie met Lis… helemaal blij en met een hoop leuke kleding die helemaal bij haar wensen pasten. Omdat ik enthousiast was geworden kreeg ik een shopsessie voor mijn verjaardag cadeau. Mijn stijl is eigenlijk vast komen te zitten in skinny broek, shirtje, ballerina’s, niet erg spannend. Lis heeft me in een paar uur shoppen veel leuke combi’s laten zien die het allemaal een stuk spontaner en gekleder maken… en heel knap… wel binnen de stijl die ik leuk vind. Met een aantal mooie basics, toffe schoenen en zelfs een rokje (ik draag nooit rokjes) kan ik helemaal losgaan met combineren met mijn huidige kleding. Ik heb hele goeie tips gekregen en tevens een super gezellige shoptrip gehad. Ook niet verkeerd… het is echt heerlijk om te shoppen als alles al voor je klaarhangt! Een aanrader.

Petra Gelens – 32 jaar – Product Manager

Nieuw
Nadat ik voor het eerst met Lis was gaan shoppen vlogen de complimenten over mijn outfits mij om m’n oren! Enthousiast vertelde ik dan over Lis, haar passende adviezen en de fijne shopuren die daarmee gepaard gaan. Na het vertellen van deze verhalen waren de meeste zo enthousiast dat ook zij een afspraak met Lis maakten. Stuk voor stuk kwamen zij ook met én perfect passende nieuwe aankopen thuis én met dezelfde lovende verhalen over Lis. Knap werk!

Laurien Keller – 32 jaar – Architect

Nieuw
Lis geeft een zorgvuldig advies over kleur en stijl. Ze kijkt met aandacht naar de persoon, leeft zich in en komt met verrassende adviezen. Ik vond het samen door mijn kledingkast gaan erg leuk. Vooral het maken van foto’s wat wel en wat vooral echt niet kan was verhelderend. Mooi is dat Lis zo respectvol adviseert, zonder dat je je negatief beoordeeld voelt over je te dikke buik, te korte benen of wat dan ook. Ze weet je letterlijk en figuurlijk met goed kledingadvies een aantrekkelijke vrouw te laten voelen.

Cécile Schlangen – 51 jaar – Schlangen Organisatieadvies & Coaching

Nieuw
Sinds ik van Lis kleding- en stijladvies heb gekregen en ik met haar ben gaan winkelen, krijg ik het ene na het andere compliment over hoe ik eruit zie. Wat een verschil! 
Ik lijd zonder enige twijfel aan Shoplexie. Zodra ik een winkel binnen kom zie ik door de bomen het bos niet meer en wil ik maar een ding: wegwezen. Resultaat was dat ik al sinds jaar en dag dezelfde soort kleding droeg. 
Winkelen met Lis was heerlijk: ze had alles apart laten hangen, de kleuren, de modellen, alles klopte. Daarnaast had ze mijn budget goed in de gaten gehouden. Er was geen nare verrassing achteraf, we wisten precies wat we uitgaven. 
Later liet ze me zien hoe ik mijn nieuwe kleding kan combineren met mijn ‘oude’ kleding. Met 5-6 verschillende items heb je een scala aan mogelijke outfits. Er is echt een wereld voor me open gegaan. 
Lis is oprecht geïnteresseerd en dat zorgt ervoor dat haar advies prettig en positief aanvoelt. Ze is in staat geweest goed aan te sluiten bij wat bij mij past. Ik heb geen moment het gevoel gehad dat ik iets aan moest wat ik niet wilde. 
Dankzij Lis geniet ik weer van wat ik aan heb en hopelijk zie ik nu ook zelf door de bomen het bos.

Bregje Meurkens – 37 jaar – Business Coach, The Coaching Room

Nieuw
Personal Shopper Lis was echt het meest geweldige verjaardagscadeau wat ik mij kon wensen! Ik heb een aantal super goede combinatiemogelijkheden gekregen die, als ik nu alleen winkel, ook steeds toepas. Door goede basic’s kan ik nu 1 shirtje op heel veel verschillende manieren dragen! Ik ben echt heel blij met de outfits, thanx Lis!

Manon den Breejen – 16 jaar –  Scholier

Nieuw
Via via had ik regelmatig contact met Lisette. Ik kwam er al snel achter dat zij veel kennis heeft van mode. Vol passie en plezier vertelde zij wat de juiste kleding met je persoonlijkheid kan doen. Een afspraak met Lisette was dan ook snel gemaakt. Tijdens het doornemen van mijn garderobe werd duidelijk welke basiskleding ontbrak en wat we moesten gaan shoppen. En winkelen met Lisette is een feest, omdat zij weet waar je moet zijn! Van tevoren had Lisette de nodige winkels uitgezocht en hebben we in korte tijd efficiënt de juiste kledingstukken en accessoires aangeschaft. Kortom: advies van Lisette geeft kleur aan je outfit.

Trees de Wit – 52 jaar – Directie Secretaresse

Nieuw
Ik ben voor het eerst op pad geweest met personal shopper Lis en een supertijd samen gehad. Ik heb door het shoppen met Lis meer inzicht gekregen in wat goed bij me past en vooral welke vormen goed bij mijn figuur staan. Hierdoor kan ik nu gerichter shoppen. Ik zal ook sneller andere winkels bezoeken omdat is gebleken dat daar voor mij ook leuke en goed zittende kleding te koop is. Het is ook erg prettig het advies na afloop via de mail te ontvangen om het zo voor een volgende keer shoppen nog eens door te kunnen nemen.

Alice van Essen – Senior medewerker reisinformatie en projectopleider

Nieuw
Veel heb ik niet met mode en met uren shoppen al helemaal niet. Dus koop ik eigenlijk steeds meer van hetzelfde: broek, t-shirt, vest. Nu ik ouder word blijk ik het belangrijker te gaan vinden dat ik er goed gekleed uitzie. De angst dat een imagostyliste mij een totaal andere outfit zou ‘aansmeren’ waar ik me erg ongelukkig in zou voelen, is ongegrond gebleken. Ze heeft goed naar mijn kledingkast gekeken, goed naar mij geluisterd en mij geleerd te combineren en met laagjes te werken. Zelfs mijn bestaande vestjes zien er opeens veel leuker uit als ik ze net iets anders combineer. Nu weet ik wat bij mijn figuur past, wat ik beter niet kan dragen en welke kleuren mij ‘doen stralen’. We zijn ook gaan shoppen: wat een verademing! Lisette wist precies waar we voor welk kledingstuk moesten zijn. In een paar uur had ik de aanvullingen op mijn garderobe en kan ik de zomer goed gekleed in, zonder dat ik kapitalen heb uitgegeven aan kleding en aan Lisette! En het was nog gezellig ook.

Arda Algra – Fysiotherapeut

Nieuw
Tijdens de voorbereidingen van de opening van onze nieuwe galerie kwam bij mij de vraag naar boven: Wat zal ik aantrekken?? Deze vraag leidt altijd tot een enigszins wanhopig gevoel wetend dat ik niet het makkelijkste figuur heb: klein en mollig op sommige plaatsen… En iedereen kijkt naar je, bekenden en onbekenden, want je moet toch een speech houden…

Na een tijd voor mijn kledingkast te hebben gestaan kwam ik tot de conclusie dat ik niets had om aan te trekken (ja, echt waar). Dus dan toch maar de stad in. Maar ook daar was niks te vinden waar ik me én prettig in zou voelen én wat toch feestelijk was. Inmiddels werd mijn wanhoop alleen maar groter. Gelukkig stuitte ik toen op “listentolis”!! Snel (en hoopvol) een afspraak gemaakt. Uiteindelijk, twee weken voor de opening van de galerie, kwam Lisette bij mij thuis.

Eerst gingen we aan de gang met kleuren, welke kleuren passen goed, geven een meerwaarde en welke passen minder goed bij mij. Daarna gingen we mijn kledingkast in. Na een aantal kledingstukken gepast te hebben, gecombineerd te hebben, bleek dat ik veel meer in mijn kast had dan ik dacht! Bepaalde combinaties waren echt geweldig en ze hingen naast elkaar in de kast maar ik had ze zelf nooit bij elkaar aan gehad. Ook waren er een aantal kledingstukken waarvan mij duidelijk werd waarom ze me eigenlijk niet staan. Lisette haar aanwijzingen waren voor mij erg verhelderend. Maar toch had ik nog niet echt iets feestelijks gevonden voor de opening en helaas had ik ook geen tijd om samen met Lisette te gaan shoppen.

Een paar dagen later kreeg ik een mail van Lisette met daarin een aantal jurkjes die bij mijn figuur zouden passen, met de winkels en de prijzen erbij. Ik ben snel op de fiets gesprongen en naar de winkel gegaan waar het jurkje was wat mij het leukst leek en ja hoor, in één woord geweldig! Ik zag er niet alleen geweldig uit, maar ik voelde me ook erg prettig in deze kleren! Dus, Lisette: Bedankt!!!!

Greet Weitenberg – 50 jaar – Eigenaar Amphora Art

Nieuw
Ik hou erg van jurken en rokken en het liefst zou ik er de hele tijd bijlopen als een hippie. Wat ik meestal draag uit mijn garderobe is toch de spijkerbroek met een comfortabel shirt erop en enkellaarsjes eronder. Toen ik een nieuwe baan in een tamelijk corporate omgeving kreeg kneep ik hem even. Hoe nu voor de dag te komen? Gelukkig was daar Lis die me te hulp schoot! Ik had op de eerste plaats een gezellige middag en leerde mijn kledingkast met andere ogen bekijken. Sommige kledingstukken werden verbannen (als het echt niet meerkan, vertelt Lis je dat) en andere kregen in een nieuwe context weer een leven. Wat voor mij vooral belangrijk was, was dat ik ideeën kreeg voor een nette outfit maar wel met een eigenwijs of vrolijk tintje. Ook toonde Lis me wat voor soort kledingstukken goed uitpakken bij mijn figuur en welke items ik beter niet kan dragen. Al met al was Lis’ advies een eyeopener!

Sandy Stevens – 38 jaar – Communicatie medewerker

Nieuw
Ik kan mezelf best een ‘fashionista’ noemen; ik ben op de hoogte van de laatste mode ontwikkelingen en trends. Toch zat ik op en gegeven moment met mijn handen in het haar, want ik had een kast vol met hippe kleren en wist niet hoe het te dragen. Bovendien vond ik alles saai. Lis geeft met haar flair en inlevingsvermogen een duwtje in de juiste (mode)richting. Door haar heb ik geleerd dat een panterlegging uitstekend samen gaat met een streepjestrui. Ze heeft ervoor gezorgd dat ik kijk naar wat bij me past en niet alleen naar wat in de mode is. Door Lis kijk ik nu met een frisse en enthousiaste blik naar mijn garderobe en durf ik combi’s durf te maken die ik voorheen niet voor mogelijk had gehouden. Bovendien is Lis met haar innemende persoonlijkheid en enorm gevoel voor humor een prettig mens om mee samen te zijn. Ze inspireert en overtuigt.

Sandra Bol – 38 jaar – Housing Consultant

Nieuw

uitnodiging koningin kleding

Zo’n uitnodiging krijg je natuurlijk niet elke dag. Ik moet toegeven dat na de eerste lachstuip er een lichte paniek op stak. Wat moet ik aan!? Gelukkig was daar Lis. We zijn begonnen met bespreken van het kledingvoorschrift; middagjapon. Formeel dus, maar Lis kon me overtuigen dat mijn persoonlijkheid in de details best aanwezig mocht zijn. Ze heeft me vragen gesteld om mijn stijl boven water te krijgen en mij laten vertellen wat ik absoluut niet wilde. Daarna samen op pad. Ze liet me mijn keuze passen en droeg de hare aan. Bij alles kon ze me goed sturen in waarom wel of waarom niet. Ze nam de tijd, sprak met verkoopsters terwijl ik kleding paste. Ze drong door een afgezet stuk waar kleding hing wat nog gelabeld moest worden omdat ze me toch even dat ene jurkje wilde laten passen. Ze scrolde ondertussen in haar I-phone naar combinatiemogelijkheden die ze had gezien waardoor ik na 2 uur in het bezit van een compleet nieuwe outfit inclusief accessoires al aan de koffie zat. Lis is eerlijk en overtuigend als het gaat om wat bij je past en waarin je het beste voor de dag komt op zo’n gelegenheid. Daarbij heeft ze de prijs ook goed in de gaten gehouden (super killer heels voor € 69,= !) Naast een nuttig en professioneel advies waarmee ik me zeker voelde op weg naar de Koningin was het een geweldig leuke en leerzame middag.

Hilly Engels – 44 jaar – Eigenaar restaurant REM eiland