image

Workshops

Stel je voor hoe heerlijk het zou zijn om voor je garderobe te staan en te weten dat je er geweldig uitziet in alles wat je hebt. Het is tenslotte veel gemakkelijker om succes te krijgen als je je geweldig voelt en dit ook uitstraalt.

Kleding die je in je kracht zet door perfecte pasvorm, kleuren die je laten stralen en een herkenbare eigen stijl die bij je persoonlijkheid past.

Dit is een ideale workshop voor bedrijven die hun personeel inzicht willen geven in wat persoonlijke presentatie zakelijk kan betekenen. Goed gekleed gaan, geeft zelfvertrouwen en trekt succes aan.

Iedereen gaat met een persoonlijk zakelijk stijlpaspoort naar huis.

En hoewel het echt achterhaalt is dat professionele hulp van een stylist/personal shopper alleen voor ‘de rijken der aarde’ is, merk ik dat er soms nog een bepaalde drempel is om als particulier naar een stylist/personal shopper te stappen. Speciaal voor jou, jij die twijfelt of mijn advies wel iets voor jou is, is er de workshop Styling, gericht op je persoonlijke stijl. In een vertrouwde setting samen met vriend(inn)en krijg je persoonlijk advies en ontdek je meteen dat dit echt voor elk budget is weggelegd en ga je met een persoonlijk stijlpaspoort naar huis.

Workshop Styling 

Dit is een interactieve workshop waarin je ontdekt;

-welke kleuren je laten stralen.
-je figuur optimaal te benutten met kleding.
-wat je persoonlijke- en/of zakelijke stijl is.
-uit welke kledingstukken (dus specifiek voor jouw figuur) je basisgarderobe moet bestaan.
-waar je deze stijl kunt shoppen.
-hoe te combineren.

Na afloop persoonlijk (zakelijk) stijlpaspoort* mee naar huis.

*persoonlijk (zakelijk) stijlpaspoort, met daarin je figuurtype en je beste kledingvormen, je kleurtype en je beste kleuren en je persoonlijke (zakelijke) kledingstijl met winkeloverzicht.

Klik hier voor meer info

Bovenstaande workshop Styling, geef ik zowel particulier als zakelijk. Als uitbreiding op de zakelijke workshop ben ik de samenwerking aangegaan met profileringsexpert Eveline Pernoud, die meer de diepte in zal gaan over Personal Branding.

Workshop Personal Branding
Dit is een interactieve workshop van een hele dag, bestaande uit twee delen, stralend in je kracht door kleding, door Listen to Lis en meer inhoudelijk over merkpersoonlijkheid door profileringsexpert Eveline Pernoud.

Deel 1 Stralend en in je kracht door de juiste zakelijke kleding.
Met aandacht voor vorm, kleur, persoonlijke zakelijke stijl, basisgarderobe, merken, winkels en combineren.

Deel 2 Personal Branding gericht op jouw persoonlijke merk; ik.
Met aaandacht voor je eigen merkwaarden, welke onderscheiden je van anderen en hoe kun je deze inzetten met o.a. trechtermethode, PAD methode, persoonlijke belofte en elevator pitch.

Na afloop een persoonlijk zakelijk stijlpaspoort* en veel praktische tools mee naar huis om na afloop in de praktijk toe te passen.

Klik hier voor meer info

Of wil je juist uitgebreid geïnformeerd worden over kleur? Naast een persoonlijk kleuradvies, waarin ik je laat zien welke kleuren je laten stralen, laat ik je ook zien wat voor invloed kleur op zowel ons eigen gedrag alsmede het gedrag van anderen kan zijn.

Workshop Kleur.
Voor veel mensen is het dragen van kleur nog altijd een hele uitdaging. Veelal wordt er toch gekozen voor het veilige zwart. In deze beeldende en interactieve workshop krijg je ten eerste een persoonlijk kleuradvies, zodat je weet welke kleurtinten uit de seizoenen winter, lente, zomer en herfst je het beste staan want iedereen kan elke kleur dragen mits het de juiste tint is.

Daarnaast behandel ik kleuren en hun specifieke eigenschappen want elke kleur heeft invloed op onze waarneming en ons gedrag. We brengen de kleuren die je graag draagt in kaart en ik laat je zien hoe kleur je gedrag kan beïnvloeden of juist het gedrag van de ander. En hoe je kleur zakelijk dan wel privé kunt inzetten om iets te bereiken.

Je mag naar deze workshop allemaal 2 gekleurde kledingstukken uit je garderobe meenemen waarover je twijfelt of het je kleur is.

Na afloop het gedeelte kleur van je persoonlijk stijlpaspoort mee naar huis.

Neem contact op

Locatie van de workshops van Listen to Lis Styling & Image zijn in overleg. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de workshops.