Listen to Lis presentatie: ‘How your look can be your superpower’.

De boodschap is bekend: investeren in de positie van vrouwen op de arbeidsmarkt is goed voor bedrijven én goed voor de samenleving. 

Heeft jouw bedrijf gendergelijkheid (women empowerment) op de agenda staan? De wens om vrouwelijke talenten binnen het bedrijf te verbinden en te inspireren via onder meer netwerkbijeenkomsten. Of ontwikkeling te stimuleren door middel van workshops en seminars? 

Lis komt hier graag spreken. In haar presentatie: ‘How your look can be your superpower’, vertelt en laat Lis zien hoe kleding voor je kan spreken. Compleet met mooie inspirerende beelden, leuke anekdotes, herkenbare situaties en vol goeie tips en verrassende adviezen.

De presentatie is eigentijds, net als Lis haar ideeën over jezelf vrouwelijk en krachtig kleden. Kleding die je professionaliteit onderschrijft, maar je ook vrouw laat zijn, ‘your superpower’. Vorm en houding spelen hierbij een grote rol, en kies voor prachtige materialen en gewaagde combinaties. Zet jezelf als vrouw met stijl, klasse en lef op de kaart.

Kortom, een praktische presentatie vol interessante kennis en nuttige ‘tips & tricks’, die je na afloop zelf op je look kunt toepassen. Make Your look, Your SuperPower!

Geïnteresseerd in deze presentatie van Lis? Neem contact op voor de mogelijkheden.


‘Little girls with dreams, become women with vision’